(35)

Hvad er spiritualitet?

audiobook


I podcastserien "De hjÊlpsomme Engle" taler journalist og vÊrt Josefine Stork med den spirituelle erhvervsrÄdgiver Rikke Hertz og forfatter og instruktÞr Hella Joof om spiritualitet. I dette afsnit fortÊller Hella og Hertz om egne spirituelle oplevelser og forsÞger at rÄdgive og vejlede lytterne ud fra et spirituelt kompas. Det er bl.a. spÞrgsmÄl om dÄrlige bevidste mÞnstre, tvivl pÄ egne evner ift. at gÄ selvstÊndig og hvad man gÞr nÄr troen pÄ spiritualitet konflikter i et Êgteskab, som Hella og Hertz besvarer.

Spiritualitet er meget mere end krystaller og healing og alt andet end hokus pokus. Det er en form for indre GPS, der fortÊller dig, hvornÄr du skal lave en U-vending eller tage et hÞjresving - det er en mÄde at navigere i sit liv pÄ. Det mener den spirituelle erhvervsrÄdgiver Rikke Hertz og forfatter, foredragsholder og instruktÞr Hella Joof. I podcastserien "De hjÊlpsomme Engle" taler journalist og vÊrt Josefine Stork med de to kvinder, som udover at forklare og afmystificere spiritualitet forsÞger at rÄdgive og vejlede lytterne ud fra et spirituelt kompas.

VĂŠrt: Josefine Stork

Medvirkende: Rikke Hertz og Helle Joof

Lyddesign: Joshua Lindemann

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Hella Joof (f. 1962) er klassisksproglig student, uddannet skuespiller i 1990, instruktÞr, foredragsholder og forfatter. Har udgivet flere bÞger for bÞrn og voksne, bl.a. serien om Snitten og Kis, bestselleren "Papmachéreglen", "BÄven om Gud", almanakken "Dage med mildhed, modgang og mirakler" og selv(hjÊlps)biografien "Tvilling, yndling, grÊvling".

Rikke Hertz (f. 1971) er spirituel erhvervsrÄdgiver, coach, forfatter, underviser, clairvoyant, healer og medie. Hun har bl.a. skrevet bÞgerne "Energi", "Karma, synkronicitet og mod" og "Spirituel". Hun har ogsÄ podcasten "Spirituel med Rikke Hertz".

Josefine Stork (f. 1989) er journalist, TV-tilrettelÊgger og podcastvÊrt. Hun stÄr bl.a. bag podcastserierne "Tungdom", "TÊnd for mig", "Tik Tak 30" og "SkÄl SÞster".