(1)

Hvis du vil have regnbuen

audiobook


15-Ärige Jamie skal starte pÄ efterskole og stÄr over for det bedste Är i sit ungdomsliv. Det er i hvert fald, hvad alle siger. Oven pÄ en turbulent tid i familien glÊder hun sig til at komme hjemmefra, men pÄ skolen viser virkeligheden sig at vÊre knap sÄ konfettifyldt som glansbilledet. Jamie kÊmper for at blive en del af fÊllesskabet og drÞmmer bare om at komme ind i varmen hos skolens dronning, Kristine.

Det er ikke let, og da Jamie efter et par mĂ„neder fĂ„r den mystiske og reserverede Michelle som roomie, bliver hendes plan endnu mere kompliceret. Alle ser skĂŠvt til den nye pige, men pĂ„ vĂŠrelset oplever Jamie en anderledes side af Michelle, og den fortrolighed, som opstĂ„r mellem de to, udvikler sig til forelskelse. Samtidig fĂ„r Kristine Ăžjnene op for Jamies kvaliteter som veninde – men kan man vĂŠre kĂŠrester med skolens mest upopulĂŠre og bedste veninder med den mest populĂŠre pĂ„ samme tid?

Hvis du vil have regnbuen er en fortÊlling om teenageÄrenes intense rutsjebanetur. Om venskab, vildskab og splittelsen mellem, hvad der virker rigtigt udadtil og fÞles rigtigt indadtil.


Narrator: Pia Konstantin Berg
Duration: