(48)

KĂ€rlekens triumf

audiobook & e-book


Syringa Meltons far mÄste för att kunna betala sina skulder sÀlja allt han Àger. I sitt förvirrade tillstÄnd sÀljer han Àven sin enda dotter. Köparen Àr den cyniske earlen av Rottingham och Syringa dras in i en virvel av hÀndelser hon inte förstÄr. Hon utsÀtts för ett förrÀderi och nÀr hon oskyldig hamnar i det beryktade NewgatefÀngelset tycks ingenting lÀngre kunna rÀdda henne. Hennes enda hopp stÄr till den man hon Àlskar. Ska han komma till hennes undsÀttning?

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.