(0)

Kys: Breve over Atlanten

E-book


En kÊrlighedshistorie om de to gymnasieelever, Bea og Gert, der bliver skilt ad, da Gerts familie skal rejse til New York. Handlingen udgÞres af to forelskedes brevveksling. Breve, som indeholder bÄde stor kÊrlighed og ungdommelig forvirring.

"KĂŠre Gert!

SĂ„ lĂŠste du alligevel hele mit brev. Og jeg forstĂ„r godt, hvorfor du kun svarer pĂ„ noget af det. Ligesom du er en lillesmule ondskabsfuld – eller mĂ„ske meget – i dit brev.

Det er i orden.

Men jeg kom til at tÊnke pÄ den gang du sagde, at man skal lade hinanden lide. Eller kun drenge? I virkeligheden tror jeg at du ville vÊre en rigtig god skuespiller. Af den slags som har et sÊrligt glat ansigt, hvor de kan trÊkke fÞlelser af og pÄ uden at det nogen sinde rigtigt nÄr ind i dem"

Morti Vizki (1963-2004) var en dansk forfatter, digter og dramatiker, musik og komponist. Morti Vizki – egentlig Morten Boeslund Poulsen – blev fĂždt i FrederiksvĂŠrk. Han debuterede i 1984 med digtsamlingen "Digtsamling", og udgav efterfĂžlgende bĂ„de digt- og novellesamlinger, radiospil, teaterstykker og romaner, en bĂžrnebog og to operaliberettoer. Han fik tilnavnet "Kroppens digter" for sin rĂ„ sanselighed og kropslige sprogbrug.

Morti Vizki modtog i 1986 Klaus Rifbjergs debutantpris for lyrik, Nordisk Radiospilpris i 1991 Marguerite Vibys JubilĂŠumslegat i 1994, Dansk Blindesamfunds Radiospilpris 1996 og 2000 og Kjeld Abell-prisen i 1997.