(0)

Ledelse med visdom : Spirituelt baseret lederskab i virksomheder

E-book


For blot fÄ Är siden var spiritualitet en privat sag, som man ikke talte om i erhvervslivet. Men i dag tillader en ny global ledelseskultur, at selv topchefer kan sige, at de bygger deres virksomhedsledelse pÄ en Ändelig livsanskuelse. For at undersÞge samspillet mellem spiritualitet og ledelse har Peter Pruzan og Kirsten Pruzan Mikkelsen samt to amerikanske konsulenter interviewet 29 topledere fra 15 lande.

PortrÊtterne viser, at spirituelt baserede ledere kan opnÄ succes, glÊde, anerkendelse og fred i sjÊlen samtidig med, at de tager hensyn til alle, der er pÄvirket af deres ledelse. Bogen er fyldt med spÊndende og jordnÊre historier, som tilsammen danner et billede af en ny banebrydende

mÄde at forstÄ og praktisere lederskab pÄ, hvor spiritualitet og rationalitet gÄr hÄnd i hÄnd i ledelse sÄvel som i livet.

MÞd 29 topledere fra 15 lande pÄ 6 kontinenter med visdom

Vi mĂžder Lars Kolind, Niels Due Jensen, Caroline SĂžeborg Ahlefeldt og Karin Verland samt internationale topchefer fra bl.a. Motorola, Infosys, Epson, Swiss Re, Eurotel Telecom, The Times of India, Plantersbank, Finess og den kendte ledelsesteoretiker Stephen Covey.