(0)

Leder til tiden

audiobook


Som leder et det ikke altid let at navigere i vores omskiftelige tid. Nye bevÊgelser og spÞrgsmÄl om kultur, kÞn, mangfoldighed, alder, teknologi, bÊredygtighed m.v. rokker ved vores fÊlles forstÄelser af arbejdslivet.

"Leder til tiden" gĂ„r ind i de praktiske ledelsesudfordringer, som vi mĂžder i disse Ă„r. Med udgangspunkt i en prĂŠsentation af et aktuelt emne lĂŠgger bogen via eksempler og Ăžvelser op til refleksion, diskussion og lĂŠring – bĂ„de individuelt og i grupper.

Bogen har fokus pÄ 10 hovedemner med hvert deres kapitel:

1. Hybridt arbejde

2. Stress og psykisk arbejdsmiljĂž

3. Mangfoldighed og kulturforskelle

4. Ejerleder-problematikker

5. Sexisme og seksuel chikane

6. Nye generationer og sameksistens mellem generationer

7. FN's verdensmÄl og bÊredygtighed

8. Smartphonen, SoMe og ytringsfrihed

9. Aldersdiskrimination

10. LGBT+ og inklusion

"Leder til tiden" er konkret og uakademisk i sin tilgang. Bogens 10 kapitler indeholder en lang rÊkke eksempler fra virkelighedens verden samt Þvelser, der trÊner lÊserens evne til at forstÄ vanskelige problemstillinger og finde balancerede lÞsninger pÄ dem.

"Leder til tiden" kan bruges af privatpersoner, i videreuddannelse, i organisationer samt pÄ uddannelsesinstitutioner. Den er isÊr oplagt pÄ erhvervsakademiuddannelserne, merkantile diplomuddannelser og akademi-/merkonomuddannelserne.

Bjarne Kousholt er civilingeniÞr og har arbejdet som almindelig medarbejder, projektleder, afdelingsleder, divisionschef og administrerende direktÞr, bÄde i Danmark og internationalt, i mere end 30 Är. Siden 2004 har han ledet sit eget rÄdgivende konsulentfirma, Researchfirm, der hjÊlper sÄvel private som offentlige organisationer med at blive bedre til det, de laver. Bjarne har skrevet en lang rÊkke lÊrebÞger, der indgÄr i flere lederuddannelsers pensum, bl.a. "Projektledelse", "Forandringsledelse" og "Organisation og mennesker".


Narrator: Jesper Platz
Duration: