(0)

Lena - erotiske noveller

E-book


Efter et nostalgi-indgydende møde med en gammel barndomsven, fandt jeg mig selv vandre rundt i de velkendte omgivelser fra min ungdom. Pü denne bÌnk røg jeg min første majspibe fyldt med indisk hash. I denne garage udforskede jeg kÌrlighedens intime verden for første gang med den sødmefulde Maja, hendes blide kinder mod bilens kølige motorhjelm. Uden varsel fandt jeg mig selv pü den forbudte side af hegnet til rÌkkehuset; hjemmet for familien Engen - müske boede de der endnu? Jeg vidste det ikke.

Der lü den pinligt perfekte have fremfor mig, prÌget af prÌcis symmetri. Den skinnende grønne grÌsplÌne og frodige ÌbletrÌr og bÌrbuske stod frem som smüborgerskabets helligdomme. Gemt bag en busk sad jeg stille og lod tankerne flyve.

Overraskende nok blev mine tanker hurtigt overmandet af pubertÌre fantasier; de fyldte mit sind med drømme om seksuel lyst, der boblede op og aftog i takt med ungdommens spontane begÌr - som om disse gamle trÌkker var gennemsyret af en erotisk magnetisme, der stadig havde magten til at vÌkke mine dybeste lidenskaber...

Siden 1984 har Cupido hver müned udgivet et magasin sprÌngfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er reprÌsenterede. LÌserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinÌrt, nür Cupidos lÌsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glÌde, legesyghed og nydelse.