(8)

Livet efter Matrix

audiobook


Mitt liv har varit en fartfylld resa, och den hÀr sanna berÀttelsen börjar i ett enormt hus i Marbella dit jag hade flyttat med mina tvÄ stora hundar. Huset hade sett sÄ litet ut frÄn vÀgen, men hade sju terrasser, en swimmingpool pÄ 25 meter och en utsikt till Afrika. Det hade varit till salu i flera Är och jag fick hyra det billigt.

Flyttlasset gick frÄn London dÀr jag hade bott i 18 Är. De första sex Ären i ett hus med bÄde hushÄllerska och trÀdgÄrdsmÀstare. Jag arrangerade mannekÀnguppvisningar och sÄlde svenska klÀder. Började skriva för svenska och norska tidningar. Blev knuten till ett företag som hade hand om vÀrldsartister. Det var premiÀrer och förhandsvisningar. Pendlade mellan Notting Hill och Chelsea Hotel i New York. Livet var en fest.

Min pappa övertalade mig att bli generalagent för Matrix hĂ„rvĂ„rdsprodukter i Storbritannien. Jag kĂ€nde inte en enda frisör. PĂ„ fem Ă„r blev mitt företag det sjĂ€tte största i branschen. Jag fick en utmĂ€rkelse för det jag gjort för unga frisörer och blev nominerad av branschen till ”The Business Woman of the Year”och dĂ„ kom moderbolaget och tog över marknaden. Jag förlorade det mesta jag Ă€gde och bestĂ€mde mig för att börja ett nytt liv i Marbella. DĂ€r Ă€r vi nu och du Ă€r vĂ€lkommen att följa med.


Narrator: Britt Ronström
Duration: