(57)

Maailman viimeiset tyypit - Tuomiopรคivรคn taisto

audiobook & e-book


Huippusuosittu sarja tรคynnรค zombeja, toimintaa ja huumoria jatkuu!

Jack ja koko jengi ovat huikealla autoreissulla kohti Thrullin kohtalokasta Tornia, kun he imautuvat jรคttilรคismรคiselle megaostarille. Liikkuvan monsterikaupungin kyydistรค lรถytyy odottamattomia tuttuja, ja Jack joutuu koetukselle. Hรคn osaa jo kontrolloida zombeja, mutta osaako hรคn olla johtaja?

Mรคtรถntรคyteinen suosikkisarja on pullollaan maailmanlopun zombeja, monstereita ja kaverijengin riemukasta huumorin kuorruttamaa kohellusta. Runsaalla kuvituksella hรถystetty vauhdikas zombiemรคttรถseikkailu on edennyt seitsemรคnteen osaan.

Max Brallier on yhdysvaltalainen kirjailija ja Douglas Holgate australialainen kuvittaja. Yhdessรค he ovat luoneet yllรคttรคvรคn karmivan hilpeรคn maailmanlopun maailman, josta on tehty myรถs animaatiosarja Netflixiin.


Narrator: Toni Kamula
Duration:

4.5

57 ratings

[<->]valtzinhoo[<->]

18/02/2024

tosi hyvรค "fantastinen"

somethingore13

12/02/2024

๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—๐Ÿฆ†=๐Ÿ—

Matias

21/12/2022

Ihan hyvรค