(4)

Madame 4: Casting - erotisk novell

audiobook & e-book


"’Ser du, det Ă€r jag som bestĂ€mmer’, sa Madame. ’Om du vill knulla klĂ€r du av dig naken och lĂ€gger dig pĂ„ rygg dĂ€r borta. ’"

Madame har hamnat pĂ„ en casting tillsammans med en man som verkar tro att han Ă€r guds gĂ„va till kvinnorna. SjĂ€lvsĂ€kert lutar han sig tillbaka och sĂ€ger att han har vad som krĂ€vs för att tillfredsstĂ€lla Madame. Det Ă€r dags att visa vem det Ă€r som bestĂ€mmer, och hon Ă€r inte sen att anta utmaningen. För Ă€r det nĂ„gon som Ă€r en gĂ„va – sĂ„ Ă€r det Madame som Ă€r guds gĂ„va till mannen.

"Madame 4: Castingen" Àr en novell om en man som Ànnu inte anat att han Àr pÄ vÀg att möta det största Àventyret av dem alla: Madame

Madame gillar lajv, men inte vilka lajv som helst. Det ska vara spÀnning, Àventyr och sex och det finns bara en lekledare - Madame. LÄt spelet börja!

Valery Jonsson Àr en kvinna i sina bÀsta Är som ser nyfikenhet och upptÀckarlust som sina frÀmsta egenskaper. Hon Àr inte alls frÀmmande för att prova pÄ bÄde det ena och det andra, och Àven om hennes noveller Àr fantasier hÀmtar hon förstÄs mycket inspiration frÄn sitt eget liv.