(53)

Madame Terror

audiobook & e-book


Hamilton er tilbage! Den palÌstinensiske brigadegeneral Mouna al Husseini har brug for hjÌlp til at gennemføre verdenshistoriens største terrorangreb, og fra det øjeblik Carl Hamilton stiger om bord pü U-1 Jerusalem forandres alt.

Hovedmodstanderne i den politiske kamp, der følger, er to enestüende kvinder, Mouna al Husseini og den amerikanske udenrigsminister Condoleezza Rice.

De bliver venner for livet. Og fjender.

"Intet mindre end et mesterværk … pointerne er drevet af ægte indignation, han er emnemæssigt på hjemmebane, og hans suveræne fortælletalent kan folde sig helt ud."

Information

"Man kan dürligt forestille sig en forfatter der kan skrive bedre om terrorisme i skønlitterÌr form end svenske Jan Guilllou ... enormt vid og overlegen behÌndighed i forhold til büde at skrive elementÌrt spÌndende og underholdende og samtidig give sin historie politisk nerve."

Børsen

"Bogen er i sin genre et mestervÌrk. Veloplagt og velskrevet ... Nøjagtig som med de 10 oprindelige Hamiltonbøger kan man nyde den elementÌre spÌnding og glÌde sig over den skarptoptrukne samfundskritik."

Nyhedsavisen

"Madame Terror er effen og effektiv."

Politiken


Narrator: Paul Becker
Duration: