(38)

Marskens mysterier

audiobook & e-book


Pü sit dødsleje har kriminalkommissÌr Nikki Galenas far efterladt hende med en sidste bøn: Find Eve! Hvem er denne Eve, som hun aldrig har hørt om? Samtidig med at hun skal opklare det personlige mysterium, bliver Nikki og hendes hold af efterforskere sat til at opklare fundet af en hürdt kvÌstet ung mand i en kÌlderskakt pü en forladt flyvestation.

Omrüdet omkring flyvestationen er ifølge de lokale hjemsøgt, og der er observeret mystiske lys og lyde derude om natten. En gruppe lokale historieentusiaster er mere end villige til at hjÌlpe politiet med at afdÌkke, hvad der gemmer sig büde over og under jorden i de gamle bunkere.

Mens den tilskadekomne svÌver mellem liv og død med vagter ved sin side, indledes en efterforskning, der hurtigt griber om sig og gør den lille politistation til centrum for alles opmÌrksomhed. Opklaringen af begge mysterier fører til rystende opdagelser og bringer Nikki og hele hendes team i livsfare.

MARSKENS MYSTERIER er fjerde bind i Nikki Galenaserien, der foregĂĽr i den fiktive by Greenborough i omrĂĽdet The Fens nord for Cambridge. Et stort, fladt marskomrĂĽde, kendt for sine hyggelige smĂĽbyer, hvor alle kender alle, og for den tĂŚtte tĂĽge, der pludselig kan lĂŚgge sig over landskabet.