(2)

Med eller uden bryster

audiobook & e-book


Inge er bange for hun ikke kan overleve lejrskolen. Drengene snakker ikke om andet end bryster, og pigerne, der er sĂ„ heldige at have sĂ„dan et par, fĂžrer sig frem i deres nedringede bluser. Men Inge har ingen bryster – ikke det der ligner. SĂ„ hvordan kan hun vĂŠre sĂ„ dum at turde hĂ„be, at en som Nadim skulle gide kysse hende? Det er nĂŠsten det vĂŠrste af det hele...

Den danske forfatter Dorthe de Neergaard (f. 1967) er cand.mag. i dansk og psykologi og har endvidere gÄet pÄ Forfatterskolen for BÞrnelitteratur, DPU. Dorthe de Neergaard debuterede i 2002 med bÞrnebogen "Skramle Joe" og har sidenhen udgivet et vÊld af bÞger til bÄde bÞrn, unge og voksne.

"Med eller uden bryster er en intens og knugende historie om hvordan det er, nÄr man har svÊrt ved at erkende, eller acceptere, at man er den man er. Med eller uden."

FortĂŠllingen.dk

"Der er ikke skyggen af bedrevidende pegefingerpÊdagogik i de Neergaards tekster. Og tak for det! Men det betyder, at lÊseren er alene om at hÄndtere de katastrofer, der lurer i et fiktivt, men mineret ungdomsliv. Derfor kalder de Neergaards barske og filterlÞse tekster pÄ at blive lÊst i en sammenhÊng, hvor der er mulighed for at fÄ vendt dem i et fortolkningsfÊllesskab."

Folkeskolen.dk

"Det er en fin – og klog – lille roman, som piger vil elske, og som drenge burde lĂŠse for at blive klogere pĂ„ piger – og sig selv!"

Skolebiblioteket EMU


Narrator: Githa Lehrmann
Duration: