(0)

Mellemspil (Dyretrilogien pt. 2)

audiobook


Denne episode er et lille mellemspil mellem to liveoptagelser, som begge handler om magiske dyr. Episoden fÞlger efter vores liveoptagelse om hybridskabninger fra Fantasyfestivalen i Esbjerg, og den ser frem mod endnu en liveoptagelse, nÄr vi til Magiske Dage i Odense har (magiske) kÊledyr pÄ programmet.

I denne episode tager vi sÄ smÄt hul pÄ bog tre, Harry Potter og Fangen fra Azkaban, hvori vi netop mÞder en lang rÊkke dyr i faget Magiske Dyrs Pasning og Pleje.

I episodens fÞrste del besÞger vi sÄledes den allerfÞrste time i Magiske Dyrs Pasning og Pleje, hvor Hagrid glÊdestrÄlende prÊsenterer klassen for hippogriffen.

Vi lever os ind i den sitrende stemning, der prÊger timen, nÄr vi tager pÄ en lille drÞmmerejse, hvori vi prÞver at sÊtte os i henholdsvis Lavender Browns og Hagrids sted - for hvordan oplever de to mon egentlig denne fÞrste time?

I episodens anden del byder vi pÄ en sÊrudgave af Binns hjÞrne, hvor der i dagens anledning - selvfÞlgelig - er dyretema.

Lyt med, nÄr vi lukker op for anden del af en lille episodetrilogi om dyr i den magiske verden!

Alohomora

Var du ogsÄ vild med Harry Potter-bÞgerne, og er du klar pÄ endnu mere magi?

I ”Alohomora” lĂŠser veninderne Rikke og Marie J.K. Rowlings ikoniske troldmandsbĂžger og lĂ„ser op for den magiske verdens temaer, symboler og hemmeligheder gennem hvert kapitel.

Uanset om du er en rendyrket Hermione Granger udi magiske studier eller netop er trÄdt ind pÄ Hogwarts, er der plads til alle ved dette Gryffindor-langbord. Der bliver nÊrlÊst og nÞrdet med detaljer, og hvis du er bidt af en gal magiker, er dette podcasten for dig.

FÞlg med pÄ Facebook: Alohomora

FÞlg med pÄ Instagram: alohomorapod

Rikke Kier (f. 1985) er uddannet cand.mag i dansk og klassiske studier og arbejder med Internationale Uddannelsesprogrammer i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Hun bor i Odense, og hendes primĂŠre Hogwartskollegie er Hufflepuff.

Marie Østergaard (f. 1987) er uddannet cand.mag. i dansk og idrÊt og arbejder som lÊsevejleder og gymnasielÊrer. Hun underviser i dansk og idrÊt. Hun bor i Odense, og hendes primÊre Hogwartskollegie er Gryffindor.