(6)

Min mands utroskab bryder mig ned

audiobook


I dette afsnit af Vibekes Brevkasse er der fokus pÄ utroskab. For hvad gÞr man, nÄr man fÞler sig svigtet og ydmyget af sin partner i en sÄdan grad, at man bliver i tvivl om, hvad det er for et Êgteskab, man lever i? Hvad er forskellen pÄ fysisk og psykisk utroskab, og er det realistisk at fÄ tilliden tilbage til sin partner efter et sidespring? BrevkasseredaktÞr Vibeke Dorph og journalist Sara Wilkins diskuterer utroskab, skyld, skam og tilgivelse i dette afsnit af Vibekes Brevkasse.

VÊrt: Sara Wilkins Medvirkende: Vibeke Dorph, brevkasseredaktÞr pÄ Ugebladet Hjemmet

Klipper: Zissel Astrid Kjertum-Mohr

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

I denne podcast kan du blive klogere pÄ alt fra parforholdsproblemer til familiekonflikter og fÄ gode rÄd til at hÄndtere svÊre fÞlelser som svigt, jalousi og vrede. Her vil Vibeke Dorph, der er mangeÄrig brevkasseredaktÞr pÄ Ugebladet Hjemmet, i selskab med journalist og vÊrt Sara Wilkins nemlig gennemgÄ nogle af de mange dilemmaer, Vibeke har modtaget i Ärenes lÞb for at nÄ til bunds i nogle af de hverdagsproblemer, der fylder hos lÊserne.

VÊrt: Sara Wilkins Medvirkende: Vibeke Dorph, brevkasseredaktÞr pÄ Ugebladet Hjemmet

Klipper: Zissel Astrid Kjertum-Mohr Fotograf: Klaus RudbĂŠk

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Sara Wilkins er uddannet journalist, forsideredaktÞr pÄ Politiken og tidligere digital redaktÞr for ALT.dk. Hun har en master uddannelse i Creative Publishing & Critical Journalism fra The New School for Social Research in New York City.


Narrator: Sara Wilkins
Duration: