(83)

Mit navn er Lars Juhl og jeg har fucket mit liv op

audiobook & e-book


Dette er et anderledes portrĂŠt af skibsrederen og millionĂŠren, Lars Juhl, der levede i overhalingsbanen, indtil han en dag faldt dĂžd om – og tog sit liv op til revision. En universel historie om den bagside af medaljen, som jagten pĂ„ rigdom og anerkendelse kan have.

Mit navn er Lars Juhl, og jeg har fucket mit liv op er et hÊsblÊsende, gribende og Êrligt portrÊt af millionÊren og skibsrederen Lars Juhl. Det er historien om erhvervsmanden, som tjente millioner af kroner, havde 45 skibe og kontorer pÄ seks kontinenter. Han var sÄ rig, at han kÞbte dÄdyr for sjov, en hÊr af dyre biler og forkÊlede sin kone med fuldblodsheste, som om de var blomster.

Men en eftermiddag faldt han dĂžd om pĂ„ stuegulvet. Han overlevede og begyndte bagefter at tage sit liv op til revision. Som han selv udtrykker det: ”FĂžrst for sent lĂŠrte jeg alt, jeg burde have vidst. Alt, hvad jeg med et knips ville have ofret hele min formue pĂ„ at have vidst.”

Journalisten Steffen Stubager skrev for fÞrste gang Lars Juhls historie i en artikel i Morgenavisen Jyllands-Posten. Artiklen blev pÄ nettet en af de mest delte og lÊste i Danmark, fordi den er en universel fortÊlling om medaljens dunkle bagside, om grÄdighed og om at glemme livets vigtigste vÊrdier i jagten efter penge, storhed, succes og eventyr. FortÊllingen kan vi alle spejle os i, og den bliver nu i bogen Mit navn er Lars Juhl, og jeg har fucket mit liv op bredt helt ud.


Narrator: Esben Hansen
Duration: