(6)

Mord i Mesopotamien

audiobook & e-book


Hercule Poirot er pü rejse i Irak, da han bliver tilkaldt til at hjÌlpe i en besynderlig mordsag ved en arkÌologisk udgravning. Louise Leidner, som er gift med den svenske arkÌolog dr. Erich Leidner, er blevet slüet ned med et stumpt objekt og er død af sine kvÌstelser. Der hersker ingen tvivl om, at mordet er udført af en i Louises omgangskreds, og Poirot giver sig nu til at undersøge menneskene i Louises liv for at finde ud af, hvem der kan have haft et motiv.

Hercule Poirot er Agatha Christies belgiske privatdetektiv, der er lige sü genial, som han er sÌr. De mindste detaljer kan føre til, at Poirot kan opklare en sag, som politiet er kørt fast i, og med sin mindre begavede partner, kaptajn Hastings, bliver han hyret til at opklare de mest fantastiske og bizarre mysterier.

Agatha Christie (1890-1976) er Englands ukronede krimidronning og skaberen af kendte og elskede figurer som mesterdetektiven Hercule Poirot og den lettere pĂĽtrĂŚngende, men ikke desto mindre geniale Miss Marple.

Agatha Christie er den bedst sÌlgende krimiforfatter i verden, og hendes bøger er oversat til flere sprog end William Shakespeares. Mange af romanerne er tilmed blevet lavet til büde film, TV og sat op pü hÌderkronede teatre.


Narrator: Mikkel Schou
Duration: