(0)

Mord i Monaco

audiobook


NÀr influensern Emma semestrar pÄ franska Rivieran blir hon vÀn med de mystiska, vackra och snorrika italienska tvillingarna Alessandro och Sofia Onesti. Efter en galapremiÀr i Cannes bjuder syskonen in henne att Äka till familjens takvÄning i Monaco, och Emma kan inte annat Àn att tacka ja.

Dagarna prÀglas av enastÄende lyx, och kÀnslorna för Alessandro börjar vÀxa sig starka. Men nÀr hon vaknar en morgon Àr takvÄningen tömd och det finns inget spÄr av syskonen Onesti. Var det hela bara en dröm?

NĂ€r Emma börjar nysta i tvillingarnas liv gör hon upptĂ€ckter som ger en helt ny bild av de senaste veckornas överflöd av lyx, vĂ€nskap och kĂ€rlek. Är Alessandro och Sofia vilka de sagt sig vara?

Emma tar upp jakten pÄ tvillingarna och sanningen, vilket till slut fÄr hennes eget liv att stÄ pÄ spel.

Med över tre miljoner sÄlda titlar enbart i NederlÀnderna Àr Suzanne Vermeer landets mest framgÄngsrika spÀnningsförfattare. I hennes serie ingÄr 32 böcker som alla utspelar sig pÄ olika resmÄl runtom i vÀrlden. I varje bok finns en kvinnlig huvudkaraktÀr som inte fÄr den semesterresa hon hade hoppats pÄ.


Narrator: Disa Östrand
Duration: