(0)

Mord i solen

E-book


”I parken venter Margits tidligere chef, den 40-Ă„rige forretningsmand John Engblom, som tre Ă„r tidligere voldtog hende pĂ„ sit kontor. Nu krĂŠver hun, at han stopper med at sprede ondsindede rygter og kalde hende lĂžs pĂ„ trĂ„den.

Men Engblom tilhĂžrer Åbos overklasse og har kun foragt tilovers for Margits krav. Han griner og rĂ„ber ’skĂžge’.

Rasende flÄr Margit pistolen frem og trykker pÄ aftrÊkkeren.

Lyden af to skud flĂŠnger luften, og Engblom styrter dĂždeligt sĂ„ret om i sneen. Ingen har tilsyneladende set eller hĂžrt skuddene, men den unge morder har begĂ„et en fatal fejl, som skal ende med at fĂŠlde hende,”

Historiske krimisager kan ofte overgĂ„ en krimiforfatters vildeste fantasi. HĂŠvntĂžrst, griskhed og ren og skĂŠr mordlyst har gennem historien drevet mange mennesker til mord. ”Alt om historie” har samlet en rĂŠkke uhyggelige historiske krimisager fra Skandinavien i 1800-tallet og starten af 1900-tallet sammen med fortĂŠllinger om forskruede seriemordere i Californien i 1970’erne og 1980’erne.

Samlingen udkom fĂžrste gang i 2023.

”Alt om historie” tager dig med pĂ„ en halsbrĂŠkkende rejse til tidligere tider, sĂ„ du kan nyde historiens stĂžrste begivenheder. FĂžlg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. ”Alt om historie” er for dem, der vil vide mere om de spĂŠndende, dramatiske begivenheder i fortiden.