(0)

No parava de ploure

E-book


«Quan perds, perds per sempre, i quan guanyes, només dura un o dos segons. Així és la vida.»

Jack Levitt, un adolescent orfe, creix entre reformatoris, presons, els hotels mĂ©s decadents i les subterrĂ nies sales de billar d'Oregon. Atrapat en una espiral de violĂšncia, delinqĂŒĂšncia i joc, coneix el que serĂ  el seu Ășnic amic, Billy Lancing, un fugitiu negre amb un talent especial per al billar. DesprĂ©s de cometre un delicte que no surt com s'havia planejat, tots dos emprenen camins diferents, perĂČ la fatalitat, com un nĂșvol fosc i amenaçador creixent a l'horitzĂł, farĂ  que es retrobin.

Publicada el 1966, No parava de ploure Ă©s l'obra mestra de Don Carpenter i una de les novel·les americanes mĂ©s importants del segle XX. Relegada a l'oblit durant molts anys, aquesta histĂČria crua i dostoievskiana sobre crim, cĂ stig i redempciĂł ha estat una de les recuperacions literĂ ries mĂ©s extraordinĂ ries dels darrers temps.

«Don Carpenter és un dels meus escriptors favorits i No parava de ploure, la meva candidata a la millor novel·la carcerària de la literatura dels Estats Units.» JONATHAN LETHEM