(0)

RAVNESKRIG

E-book


Da Sia kommer til sig selv, stĂ„r byen Karstel i flammer, og hendes bror, Liam, er forsvundet. Ukendte gerningsmĂŠnd har drĂŠbt hertug Castor og forvandlet den skĂžnne sensommerdag til et mareridt. Pludselig hĂžrer Sia en hĂ„rdt sĂ„ret mand kalde pĂ„ sig. ”De har ham ... du mĂ„ befri ham ... ellers dĂžr vi alle,” hvisker han, inden han dĂžr.

Sammen med sin mor drager Sia ud pĂ„ en rejse mod det ukendte for at finde Liam og redde den ukendte mand – en rejse, der skal vise sig at trĂŠkke trĂ„de tilbage til en tid med rĂŠdsler, Sia aldrig havde hĂžrt om.

En nat, hvor endnu en by hĂŠrges, forsvinder Sias mor, og Sia er nu alene om at finde Liam og redde den ukendte mand.

Uddrag af bogen

Han rakte med stor anstrengelse ud efter hendes hÄnd.

“De Sorte,” hviskede han. “De har ham.”

Sia kiggede indgÄende pÄ ham.

“Hvem har de?” spurgte hun med undren.

Der gik et Ăžjeblik, inden han havde samlet krĂŠfter til at tale igen.

“Du mĂ„ befri ham, ellers dĂžr vi alle.” Han hostede, og en stribe blod lĂžb ud af hans mundvig. “HĂžrer du, pige. Du mĂ„ befri ham.” Mandens stemme var knap en hvisken, men hans blik brĂŠndte sig ind i Sia. “Tag den 
” Han hostede igen. “Gem den.”

Han Äbnede sin hÄnd, og en nÞgle faldt ned i hendes. Hun lÞftede hÄnden op og kiggede pÄ nÞglen.

“Lov mig 
” Hans stemme var knap hþrlig. “Lov mig det, pige.”

Om forfatteren

Karen Inge Nielsen (f. 1978) er bosat pÄ VestsjÊlland. Hun er uddannet bioanalytiker med speciale i patologisk anatomi, og fritiden bruges pÄ litteratur. Hun holder af den gode historie, som ikke kun er underholdning, men ogsÄ giver mulighed for refleksion over egne og andres handlinger. Ravneskrig er hendes debutroman. Hun arbejder i Þjeblikket pÄ en efterfÞlger til bogen.