(0)

Rumforskningsmordet

E-book


"Han slog efter mit ansigt. Med begge hÊnder pÄ en gang. Han slog hurtigt, men ikke hurtigt nok. Jeg krummede mig sammen, mÊrkede vindpustet fra hans nÊver over mit hoved og lagde alle mine 176 pund bag den hÞjre, jeg bankede op i mellemgulvet pÄ ham.

Det gjorde ondt – i min hĂ„nd altsĂ„. SĂ„ ondt at jeg et Ăžjeblik troede, at mine knoer var brĂŠkket. Over mig lĂžd et hĂŠst grynt af smerte. Men andet skete der heller ikke. AltsĂ„ bortset fra, at kĂŠmpen Hood trĂ„dte et skridt tilbage og knaldede en lige venstre i ansigtet pĂ„ mig.

Jeg hĂžrte en eller anden skrige af smerte – og fĂžrst da jeg lĂ„ pĂ„ jorden, opdagede jeg, at det havde vĂŠret mig selv."

NASA beder USA‘s store elektronikfirmaer om at forbedre sendetiden mellem planeten Mars og Jorden, men inden lĂŠnge bliver professoren, der arbejder med problemet, myrdet. Der ligger mĂŠrkelige motiver bag mordet, og politiet, FBI og CIA mĂ„ have hjĂŠlp udefra til at opklare det.

Carl Bjerredahl er en dansk forfatter, der stÄr bag en lang rÊkke krimier og spÊndingsromaner. Hans fÞrste roman, "Hvid dronning" vandt prisen som Skandinaviens bedste, da han kun var 22 Är gammel. Carl Bjerredahl har bÄde skrevet under sit eget navn og under pseudonymet Charles Valley.