(9)

Sandmanden

audiobook & e-book


En nÌrmest spøgelsesagtig bleg og udmattet ung mand kommer en kold vinternat syd for Stockholm güende pü en høj jernbanebro. Pü sygehuset konstateres det, at den stÌrkt afkrÌftede og nedkølede mand har legionÌrsyge.

Man finder ogsü ud af han blev erklÌret død for syv ür siden. Efter sammen med sin yngre søster at have vÌret sporløst forsvundet i tre ür. Manden og hans søster var et af Jurek Walters sidste ofre. Den güdefulde seriemorder der blev fanget af kommisÌr Joona Linna og dømt til retspsykiatrisk forvaring og total isolering. Men som pü uhyggeligste vis kaster lange og truende skygger ind over Joonas liv.

Hvor har den unge mand opholdt sig i al den tid? Hans uventede opdukken og uhyggelige vidneudsagn gør, at den gamle sag mü tages op igen. Det haster. Det haster meget. Saga Bauer kommer pü den i enhver forstand grÌnseoverskridende mission.

"Sandmanden" er fjerde bind i Joona Linna-serien. Nu genudgivet med ny forside af Gutkind i 2024.

Om forfatteren:

Lars Kepler er et pseudonym for forfatterparret Alexandra Coelho Ahndoril (f. 1966) og Alexander Ahndoril (f. 1967). Deres krimiserie om kommissÌr Joona Linna har solgt 17 millioner eksemplarer og er udkommet i 60 lande. Efterüret 2024 udkommer bind 10 i serien. Sideløbende med Joona Linna skriver parret en serie af krimimysterier, Nøgleserien, under navnet Alex Ahndoril.


Narrator: Esben Hansen
Duration: