(4)

Se mig, Medusa

audiobook & e-book


Axel Glenne er en populÊr og dygtig praktiserende lÊge med tre bÞrn og en kone, der elsker ham. Da han efter en hÄrd vagt besÞger sin gamle, demente mor, forveksler hun ham med tvillingebroderen, Brede, familiens sorte fÄr, som ingen har set i mange Är, og samtidig sker der to vigtige ting i hans liv: Miiriam, en ung og smuk lÊgestuderende starter i praktik hos Axel, og en kvinde, han mÞder pÄ sin ugentlige cykeltur i Nordmarka, bliver senere fundet dÞd. Hun har skader, der tyder pÄ, at hun er blevet angrebet af en bjÞrn, og mÄllÞse politifolk finder bjÞrnespor i nÊrheden af ofret. Da sÄ en af Axels patienter bliver fundet maltrakteret pÄ samme mÄde, bliver han midtpunkt i en sag, hvor fortid og nutid, hÊvn og raseri, fantasi og forelskelse fÄr en betydning, der er svÊr at gennemskue. SE MIG, MEDUSA er en spÊndingsroman, hvor der er stÊrke fÞlelser og stÊrke oplevelser pÄ spil, ogsÄ for lÊseren.

"Der er overraskelser lige til det sidste ... Damhaug kan kunsten at fortĂŠlle en besĂŠttende krimihistorie, hvor alt har en funktion inden for forbrydelsens univers.

Jyllands-Posten

Den er blÊndende godt skrevet, og som i den forrige bÊrer romanen tydeligt prÊg af Damhaugs arbejde som lÊge pÄ en psykiatrisk afdeling, og dermed en stor indsigt i menneskets mest skjulte sider.

Litteratursiden.dk"


Narrator: Paul Becker
Duration: