(0)

Sexdronning

E-book


Sexdronning er en samling sarkastiske, humoristiske og fandenivoldske antifeministiske tekster, som byder pĂ„ et sammensurium af urolige og ulykkelige skĂŠbner, sex og kĂŠrlighed – men mest af alt misforstĂ„ede situationer og fĂžlelsesmĂŠssig famlen.

I bogen mĂžder man blandt andre:

Tre tidligere elskere: Mads fra Aalborg, sorte Sambo og smukke Klaus fra Hellerup.

"Konceptmanden" - den excentriske og fabulerende reklamemand der er blevet sÄ afhÊngig af at inddele sin verden i stramme koncepter, at alt ramler, da han pÄ en internetside mÞder pigen Lena, som vÊkker alle hans hÄblÞst romantiske og oldnordiske ideer til live.

Husmoren, Pia, der har fÄet den campingvogn - Hobby Excellent - hun altid har drÞmt om. Fladerne kan let tÞrres af, og vasken stopper ikke til bare sÄdan lige. Den lille familie har fÄet fast plads ved Silkeborg SÞcamping, men selvom hun og manden, Ole, burde vÊre lykkelige, sÄ er der noget, der ÞdelÊgger stemningen. Pia plages af mindrevÊrd og Ole fÄr trang til at flygte. Efter kort tids ophold i Sverige, mÄ Ole dog sande, at han ikke er skabt til store kulturforandringer.

Jeg-fortĂŠlleren der, i en pastiche over Joe Brainards "I remember", lukker lĂŠseren ind i en modsĂŠtningsfyldt verden af pudsige, tragikomiske, perverse, platte og sanselige erindringer. Drivkraften er blandt andet fortĂŠllerens trovĂŠrdig der, som i resten af novellesamlingen, konstant er til genovervejelse.