(3)

Showman: Invasionen indefra. Volodymyr Zelenskyj - fra komiker til landsfader

audiobook & e-book


Den ultimative skildring af den ukrainske prĂŠsident og hans kamp mod den russiske invasion.

Russiske faldskÊrmstropper nÊrmer sig den ukrainske prÊsident. Det er invasionens fÞrste nat, og fra sit tilholdssted kan Volodymyr Zelenskyj og hans toprÄdgivere hÞre skud i Kyivs gader. Russerne er tÊt pÄ nu. Alle fÄr et gevÊr og en skudsikker vest. Zelenskyjs kone og to bÞrn er ankommet, sÄ hans mÊnd slukker lyset og barrikaderer sig.

Showman er en hÞjdramatisk insiderberetning, skrevet af den amerikanske journalist Simon Shuster, der har unik adgang til den ukrainske prÊsident og hans inderste cirkel af rÄdgivere.

Forfatteren har fulgt Zelenskyj fra komiker til ’Commander in Chief’. Fra scenen til skyttegraven. Bogen skildrer gribende og historiske forlĂžb, fĂžr og mens krigen raser. Detaljegraden er sĂ„ hĂžj, at lĂŠseren fĂ„r en fĂžlelse af at vĂŠre fluen pĂ„ vĂŠggen i Zelenskyjs kontor.

Zelenskyjs nÊrmeste rÄdgivere har endda inviteret Shuster til at arbejde pÄ bogen fra deres kontorer, og forfatteren har fÄet unik adgang til deres interne beskeder. LÊseren kommer helt tÊt pÄ Volodymyr Zelenskyj, da han blev et symbol pÄ kampen for frihed.


Narrator: Morten RĂžnnelund
Duration: