(0)

Simon tager chancer

E-book


Simon er teenager og bor pÄ Vestlandet i Norge med sin familie. Familiens driver et lille lokalt flyselskab, der hedder Vestfjeldets Flyservice, og de lever blandt andet af at udbringe post til naboerne i de omkringliggende bygder. Det er dog svÊrt at fÄ selskabets Þkonomi til at hÊnge sammen, og familien stÄr derfor i gÊld til skattevÊsnet. Da skattevÊsnet truer med at lukke Vestfjeldets Flyservice, og fogeden kommer for at hente Simons favoritfly, beslutter han sig for at tage en chance. Han flyver flyet op til et skjult sted i fjeldene for at fogeden ikke kan inddrage det. Situationen er tilspidset, men sÄ fÄr Simon og hans familie pludselig hjÊlp fra en uventet kant.

Alan Lindseys serie om Simon fortÊller om livet pÄ en flyveplads i Norges vestland. BÞgerne er fyldt med spÊnding og henvender sig til bÞrn fra 11 til 13 Är.

Alan Lindsey er en dansk forfatter og tidligere pilot. Han har skrevet en lang rÊkke bÞger og stÄr blandt andet bag bÞrnebogsserien om den norske dreng Simon, der er helt vild med at flyve.