(0)

Sofie Riise Nors - 8155

audiobook


I denne nye sĂŚson af Talmagi taler vĂŚrt Annasophia med en rĂŚkke interessante gĂŚster og gennemgĂĽr deres talmagi-kode.

I denne episode er gÌsten forfatter, illustrator, aktivist og podcaster Sofie Riise Nors. Hun er selv interesseret i det spirituelle, astrologi og englekort, men har ikke før stiftet bekendtskab med talmagi. Sammen dykker de ned i Sofie Riis Nors talkode, hendes 8-tals grundenergi, clairvoyance, den evige jagt pü balance og sü forsøger Annasophia at svare pü nogle helt konkrete spørgsmül ved hjÌlp af tallenes magi.

VĂŚrt: Annasophia Petri Holm

GĂŚst: Sofie Riise Nors

Redigeret af: Annasophia Petri Holm

Talmagi

Din fødselsdato rummer en kode, der fortÌller noget om, hvem du er.

Tallene 1-9 indeholder unikke budskaber og energier, og gennem dem kan du lÌre at forstü dig selv og din omverden pü et dybere plan. Nür vi kender os selv, har vi det bedre og kan trÌffe bedre valg. Og nür vi har en større forstüelse for os selv og andre, kan vi gøre verden til et bedre sted at vÌre.

Annasophia Petri Holm (f. 1994) er uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Derudover er hun yogalærer, astrolog og numerolog. Annasophia står bag de to podcasts ”Det spirituelle hjørne” og ”Det astrologiske hjørne” samt bøgerne ”Alt det, vi ikke ser” og ”Talmagi”.