(0)

Soft Boys

audiobook


Mads Ananda Lodahls nye bog “Soft Boys” bestĂ„r af ti noveller om ti teenagedrenge, der alle sammen er nogle outsidere. Underlige, ensomme, sĂ„rbare og oversete, kommer de alle sammen tĂŠt pĂ„ at blive knust af en rĂ„ virkelighed.

Der er dog noget i bogen, som ikke vil lade det ske. I deres mest sÄrbare Þjeblikke reddes drengene af en pludselig forelskelse, en ny ven eller en afgÞrende indsigt. En hÄndstrÊkning, der indtrÊffer for ofte til at vÊre tilfÊldighed med en nÊsten magisk timing, og som derfor stÄr i stor kontrast til nutidens mere eksplicit politiske litteratur, hvor man skal lede lÊnge efter den slags livslinier. Men hvorfor insisterer forfatteren pÄ netop den blÞdhed?

Lyt med, nĂ„r vi taler om, hvordan det er at vĂŠre en blĂžd outsider udenfor kasserne, om uheldige kĂŠrester, karma og UFO’er, og udviklingen i et forfatterskab, der er gĂ„et fra eksplicit politiske og aktivistiske essays til en mere Ă„ben skĂžnlitteratur.

BrĂŠndende BĂžger

Litteraturen skal tage chancer for, at den kan forandre verden. Fra Dante som opfinder Helvede til Harry Potters genfortrylning af verden – over Yahya Hassans eksplosive digte og Suzanne BrĂžggers angreb pĂ„ kernefamilien, til 1984’s klaustrofobiske overvĂ„gningsverden og fatwaen mod Salman Rushdie. Lyt med, nĂ„r oprĂžrske gĂŠster lĂŠser og taler om de BrĂŠndende BĂžger.

Jacob Nielsen er tidligere radiovÊrt ved 24Syv, hvor han har vÊret vÊrt pÄ og produceret radio- og podcastserierne 'BrÊndende bÞger', "min litterÊre pornosamling', 'Den syvende statsmagt', 'Verdens lÊngste Tour-optakt' og 'Frankrig Rundt'. Jacob har desuden en bachelor-grad i litteraturvidenskab fra KÞbenhavns Universitet.


Narrator: Jacob Nielsen
Duration: