(19)

Sund hverdag

audiobook


Uanset, om man vil tabe sig, holde vĂŠgten eller bare leve sundere, finder man alle de vigtigste redskaber til en vellykket livsstilsĂŠndring i Michelle Kristensens nye bog.

De fleste har prÞvet at besluttet sig for at leve sundere. Som regel er det let at holde fast i de nye, gode vaner i en uges tid. Men sÄ falder man i en enkelt gang og giver op i skuffelse over sig selv. Og sÄ kan man jo lige sÄ godt begynde forfra en anden gang.

Et af de vigtigste redskaber til at holde fast i planerne om et sundt liv er en stor samling opskrift er med nemme, hurtige og sunde retter til alle dagens mÄltider. I denne bog findes over 150 af Michelle Kristensens gode, mÊttende opskrifter med masser af grÞntsager og ikke mindst masser af god smag. For det skal ikke vÊre kedeligt at leve sundt!

De indledende kapitler er desuden grundbogen til MK-principperne, hvor man bl.a. kan lÊse om, hvordan og hvor meget man skal spise, hvordan man fÄr hjernen til at samarbejde om livsstilsÊndringen, og hvordan man sikrer et stabilt blodsukkerniveau, sÄ man lettere undgÄr at kaste sig over noget mindre sundt, fordi man pludselig bliver meget sulten.

Det bedste trick til et stabilt blodsukkerniveau er ikke at spise for mange tÊtpakkede kulhydrater. Det har Michelle Kristensen taget hÞjde for i alle sine opskrift er pÄ morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmÄltider, som i Þvrigt er lavet med ingredienser, som kan kÞbes i supermarkedet. Der er ogsÄ blevet plads til opskrift er pÄ sÞde sager, som man kan spise som nydelsesmÄltid, for i MK-principperne er der heldigvis plads til bÄde bland selv-slik og sjusser indimellem.

Bogens opskrifter og skemaer kan du finde i den trykte bog.