(0)

Susi - en pige uden lige

E-book


"Susi sover ofte fremmede steder. NÄr hun bliver vÊkket om morgenen, er hun ikke altid sikker pÄ, hvor hun er. Men hun ved, at hun skal vaske sig og klÊde sig pÄ i en fart. Hun skal altid af sted i en fart.

Hun har vĂŠret i Norge og Sverige for at spille med i film. Tre film har hun vĂŠret med i, og nu er hun i gang med den fjerde."

Susi pÄ 10 Är er barneskuespiller. Hendes forÊldre er ogsÄ skuespillere, og de har altid travlt. Det har Susi efterhÄnden ogsÄ, men midt i al kaosset har hun mormor at stÞtte sig til. Hun er der altid til at tage sig af Susi.

En dag begynder Susi at blive bekymret. Mormor svarer ikke, nÄr hun skriver til hende, og hun tager ikke telefonen. Nu begiver Susi sig ud pÄ den lange tur til Torslunde for at finde mormor. Mormor er nemlig langt vigtigere end skuespillerkarrieren!

"Susi – en pige uden lige" er en letlĂŠselig bog for bĂžrn fra 12 Ă„r. Den udkom fĂžrste gang i 1996.

Robert Cecil Martin Elmer Berg (1930-2008) var en dansk forfatter, der bÄde skrev under navnet Martin Elmer og Robert C. Berg. Han var oprindeligt uddannet journalist, men debuterede allerede i 1949 som forfatter, hvilket blev hans levevej i mange Är. Han skrev bÄde bÞrne- og voksenbÞger samt artikler om samfundsforhold. Robert C. Berg var homoseksuel, hvilket han skrev om i fagbÞger og artikler. I lÞbet af sin over 50 Är lange karriere udgav han et vÊld af romaner, fagbÞger og artikler, som skaffede ham stor anerkendelse og popularitet.