(3)

Syndernes forladelse

audiobook


"Syndernes forladelse" er et historisk drama, der foregür i starten af 1800-tallet i det skotske højland. Pigen Gwyneth og hendes familie kÌmper for at holde sult og nød fra døren.

Det gür fra slemt til vÌrre, da de tvinges til at flytte ud til kysten, hvor jorden er dürlig og livet som fiskere er farligt og hürdt. Gwyneths forÌldre har til sidst ingen anden mulighed end at give hende bort til et katolsk kloster i det barske nordvestlige højland. Her møder Gwyneth en verden fuld af korruption og falskhed og für en farlig fjende i den magtfulde Abbedisse. Men et gammelt ikon og en mystisk, kappeklÌdt mand dukker op i hendes liv og pülÌgger hende en opgave, der langt overgür hendes formüen, men som det er liv og død om at løse.

"Syndernes forladelse" udspiller sig i efterdønningerne af Skotlands forgÌves kampe for uafhÌngighed og løsrivelse fra England. Hele det gamle klansystem er güet i opløsning og de skotske klanhoveder erstattet af engelske adelsmÌnd, der intet gør for befolkningen og blot vil udnytte jorden til store fürehold. Dette fører bølger af fattigdom og emigration med sig.


Narrator: Githa Lehrmann
Duration: