(32)

Tag Mig Som Jeg Er

audiobook & e-book


Parker arbejder i familiefirmaet og lader, som om han er lykkelig. Han mÞder Emily Stevens under planlÊgningen af et firmaevent, da hendes familie ejer stedet, hvor eventet skal foregÄ.

Han ankommer til hytten, hvor han har lejet sig ind, og det gÄr op for ham, at den er nedslidt. Parker kaster et blik pÄ den og Emily, og med et slag har livet et formÄl.

Han bliver lÊngere end planlagt, fast besluttet pÄ at reagere pÄ kemien imellem dem. Imens planlÊgger han at redde Emily og hendes aldrende fars forretning med masser af kontanter og maskulin indsats. Men Emily stoler ikke pÄ smarte fyre fra byen, sÊrligt ikke dem, der bare skrider, nÄr ferien er forbi, uanset hvor fantastisk, han fÄr hende til at fÞle sig bÄde i sengen og udenfor.

Tag Mig Som Jeg Er er en hed, small town romance, hvor modsĂŠtninger mĂždes tilfĂŠldigt, og familievĂŠrdier spiller en sĂŠrlig rolle. Tag Mig Som Jeg Er er bind 2 i serien BrĂždrene Knight, men kan lĂŠses uafhĂŠngigt.

Anmeldelse:

”Humor, afslþringer, romantik, spénding og meget mere gþr denne til en léseoplevelse, hvor siderne vender sig af sig selv.”

– Carol Kittie Reviews


Narrator: Christoffer Skov
Duration: