(7)

Talent

audiobook & e-book


For Wilbek handler talent om meget, meget mere end en medfÞdt evne eller en sÊrlig begavelse. Det handler ogsÄ om vilje, tÄlmodighed og vedholdenhed. Der er givetvis mennesker, der kommer lettere til tingene end andre, men det er ikke nÞdvendigvis de mennesker, der bliver de virkelige sportstjerner, de bedste elever eller de dygtigste medarbejdere. Det gÞr kun de, der bliver ved med at Þve sig og udfordre sig selv.

Ulrik Wilbek stoppede i 2014 som landstrÊner og er nu sportchef for Dansk HÄndbold Forbund med ansvar for talentudvikling, men der bliver trukket pÄ hans viden i mange andre sammenhÊng, bÄde i andre sportssammenhÊnge og i erhvervslivet. Han er blandt andet rÄdgiver for fodboldklubben BrÞndy, golfspillere og har ogsÄ vÊret involveret i et projekt om fokus pÄ sÊrlige talenter i folkeskolen.

I bogen fortÊller han om sit arbejde med talentudvikling, og hvordan man bÄde arbejder med de mennesker, der har en helt sÊrlig evne, og dem, der mÄske ikke er blandt de bedste til at begynde med, men som til gengÊld har en vilje til at forbedre deres resultater og indsats.


Narrator: Morten RĂžnnelund
Duration: