(34)

Theresa och tigern

audiobook & e-book


Den rika och vackra Theresa tvingas fly frÄn alla lycksökare och ett oönskat giftermÄl. Hon mÄste lÀmna sitt hem och det lugna liv som Àr allt hon kÀnner till. Hon söker sin tillflykt i ett avlÀgset slott pÄ Frankrikes vÀstkust - lÄngt bort frÄn sin berÀknande farbror, men farligt nÀra den ökÀnde markis de Sare.

Theresas oskuldsfullhet och otroliga hand med djur hjÀlper henne att finna den kÀrlek och trygghet som hon alltid sökt, pÄ en plats dÀr hon minst vÀntade sig att finna den.

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.