(2)

Tyr

audiobook


Lix-tal: 14

„Kom sĂ„, Big Boy!“ Alvin peger pĂ„ mig med tuschen. „Af med klunset!“

„Ja, ja 
 To sek 
“ Jeg aner ikke, hvad jeg har tĂŠnkt mig at gĂžre. Jeg kan ikke stĂ„ her og strippe foran Isa. For slet ikke at tale om foran hele skolen. SĂ„ vil jeg hellere dĂž.

„Hey? Hvad venter du pĂ„? Kom nu!“ Kalle puffer til mig. Det er ikke noget sĂŠrlig hĂ„rdt puf, men jeg vakler alligevel ud mod kanten med flere skridt.

Det er bedre at lade sig falde ned fra taget, end det er at smide tÞjet. SÄ slemt er det vel heller ikke at falde et par meter. MÄske brÊkker jeg benet og hvad sÄ? Men da jeg stÄr pÄ kanten og ser, hvor langt der er ned til jorden, giver det et sug i maven. Som hvis man skal kaste op. Jeg trÊder tilbage.

Big Boy har venner. Han er ikke en ensom weirdo ligesom Isa fra klassen. Godt nok slÄr de tit pÄ ham. Eller griner af ham. Men sÄdan er drenge jo bare. Det betyder ikke noget. De er stadig venner. I hvert fald indtil den aften, hvor de skal filme en video til Alvins YouTube-kanal, og det gÄr helt galt ...

Tyr er en del af serien MELLEM_RUM, som er en serie af lette kortromaner til udskolingen. Fortalt helt enkelt og skrevet af etablerede forfattere med fingeren pÄ pulsen. Mange unge med forskellige former for lÊsevanskeligheder synes, at de har svÊrt ved at finde alderssvarende og fede bÞger, der passer til dem. Derfor har vi sammen med organisationen LÊs for Livet interviewet en masse unge om, hvad de gerne vil lÊse. BÞgerne i serien er lavet med udgangspunkt i disse interviews, og bÄde indhold og form er af hÞjeste kvalitet. Overskuddet fra seriens fÞrste tre titler er doneret til LÊs for Livet.

Alle bÞgerne i serien har et lix-tal pÄ mellem 10 og 15. Der er i alt udkommet tolv bÞger i serien.