(0)

Uperfekt med vilje

audiobook


Hvordan bliver man en succes? Det gÌlder om at favne det uperfekte og aldrig gü pü kompromis med sine vÌrdier. For man er først en succes, nür man tør gü en anden vej end den slagne, og nür man kan se sig selv i øjnene og vÌre stolt af det, man ser. Men hvordan praktiserer man det? Og hvordan kommer man overhovedet i gang?

I denne bog fortĂŚller erhvervsmanden Lasse Wiwe sin personlige historie om sin bumpede vej til succes. Bogen er fyldt med eksempler pĂĽ hans udfordringer og hans evne til ved hjĂŚlp af simple, gennemtestede strategier at fĂĽ sit vĂŚrdisĂŚt implementeret privat og i arbejdslivet.

LÌseren inviteres til at genoverveje sin opfattelse af succes. For Ìgte succes handler ikke kun om økonomiske resultater, men ogsü om at bevare integriteten og sine egne vÌrdier pü vejen mod mület.

Bogen henvender sig til ivÌrksÌttere, erhvervsfolk og alle andre med interesse for personlig udvikling. LÌseren skal frem for alt lÌse bogen for at finde fred med sig selv. Her er inspiration til at gøre karriere og vÌrktøjer til at opnü succes og samtidig have selvrespekten og autenticiteten i behold.

Lasse Wiwe (f 1978) er en dansk ivÌrksÌtter med en imponerende karriere. Han er medstifter af Nordgruppen, som blev solgt for et trecifret millionbeløb i 2018, og Happy Helper, som blev børsnoteret samme ür til et tilsvarende beløb. Lasse har en fortid som kontraktspiller pü forskellige U-landshold og har boet flere ür i Italien. Derudover er han en af Danmarks mest succesrige restauratører, kendt Røde Kors-ambassadør og uddannet coach. Lasse er vÌrt pü en af de mest eksponerede podcasts i Danmark i øjeblikket, med samme navn og starter en foredragstur i 2024.


Narrator: Lasse Wive

Duration: