(0)

Utopia

audiobook & e-book


Ditte har kun ét mÄl med livet: at blive optaget pÄ Det Kongelige Kunstakademi. Overbevist om at der venter hende en magisk tilvÊrelse i paradis pÄ Kongens Nytorv, satser hun nu alt pÄ sit tredje forsÞg pÄ at blive optaget pÄ den prestigiÞse uddannelse, der har udklÊkket nogle af danmarkshistoriens stÞrste kunstnere.

For at skabe de rette omgivelser til sin kunstneriske udfoldelse flytter Ditte og hendes mand til Bornholm, hvor hun i fred og ro skal koncentrere sig om at male de vÊrker, der skal give hende adgang til hendes Utopia. Dittes glansbillede af det idylliske Bornholm har imidlertid lige sÄ lidt med virkeligheden at gÞre som hendes forestilling om livet pÄ Kunstakademiet.

I takt med at Dittes illusioner knuses, og stressen stiger, kastes hun ud i en psykisk krise, der bÄde truer hendes Êgteskab og hendes forstand. Mens Ditte begynder sin nedstigning til helvede, indleder hendes mand et forhold en anden kvinde, der potentielt kan vÊre mere farlig for Ditte end hendes jagt pÄ det Utopia, der i ordets sande betydning ikke findes andre steder end i hendes eget hoved.

Stig Rotvit (f. 1950) er en dansk forfatter, der har udgivet en lang rÊkke romaner. Han er fÞdt og bosiddende pÄ Bornholm, hvor flere af hans romaner foregÄr. Stig Rotvit debuterede som forfatter i 1985 med romanen "Fortidens vidne", og siden da har han udgivet flere spÊndende krimier.


Narrator: Eva Boland Koch
Duration: