(2)

Vibratoren i opladeren med Melissa Hartelius

audiobook


Kan man vÊre en "pÊn pige" og stadig have lyst? Det spÞrgsmÄl er omdrejningspunktet for dette afsnit af KÊrlig hilsen Underlivet-podcasten, hvor Melissa Hartelius, der er grundlÊgger af sexshoppen Klub Venus, gÊster studiet.

Igennem Ă„rhundreder har kvinders seksualitet vĂŠret anset som noget farligt og forbudt, der skulle undertrykkes og gemmes vĂŠk. Selvom vi skriver 2020, og Sex and the Citys Samantha for lĂŠngst har banet vejen for den utĂŠmmede kvindelige lyst, er solosex med kvindeligt fortegn fortsat ikke noget, der fylder ret meget i vores kultur. Det er en skam!

I dette afsnit sÊtter vi derfor fokus pÄ selvudforskning og nydelse. Vi taler blandt andet om, hvorfor programmer som Sex med Maja pÄ Danmarks Radio bÄde er ekstremt kÊrkomne og samtidig lidt overvÊldende, og hvorfor det at invitere sine veninder ind i samtalen om onani kan lette trykket (bogstaveligt talt!)

Kh Underlivet er for dig, der savner et rum, hvor det er OK at vÊre prÊcis, som du er skabt. Dig, der er nysgerrig pÄ din krops hemmeligheder. Og dig, der er trÊt af at gemme bind i Êrmet, nÄr du har menstruation. Velkommen til et kropskÊrligt safe space med et glimt i Þjet, der ikke lader sig narre af idealer og tabuer.

Emma Libner er uddannet journalist og cand.mag. i Kultur og Formidling, og driver instagramprofilen @kh_underlivet, der har over 11 tusind fÞlgere. Derudover holder hun foredrag og rÄdgiver virksomheder om, hvordan de bedst imÞdekommer menstruerende personer i deres produktudvikling og forretningspraksis.


Narrator: Emma Libner
Duration: