(0)

Vildt forelsket

E-book


"Jeg løber gennem vilde krat, men für pludselig noget op under foden. Jeg er nødt til at løbe videre og humper pü det ene ben. Der er sü mørkt, at jeg knap nok kan se. Deres stemmer rüber pü et sprog, jeg ikke forstür. Jeg har kun en T-shirt pü. Intet andet. Ikke engang sko. Jeg kender ikke dette kvarter. Jeg ved ikke hvor, jeg skal løbe hen. Jeg løber bare."

Elise er leder af en pigebande, der stiller hinanden udfordringer. Hver isÌr forsøger de at teste hinandens og deres egne grÌnser, men en dag gür det over stregen. Elises udfordring er for stor, og hun er pludselig helt derude, hvor hun ikke kan bunde.

"Vildt forelsket" er en spÌndende og hürd roman om kÌrlighed, sammenhold, seksualitet og den første forelskelse.

Cecilie Rosdahl er en dansk forfatter og billedkunstner. Hun har skrevet en lang rÌkke romaner for büde unge og voksne. Mange af hendes bøger kredser om emner som seksualitet, kønsidentitet og kÌrlighed. Cecilie Rosdahl har füet kritik fra dele af LGBTQ+-miljøet, fordi hun er en heteroseksuel forfatter, der skriver om seksuelle minoriteter. Hendes bøger om netop disse emner har ikke desto mindre vundet hende büde stor popularitet og fine anmeldelser.