(0)

Wilmas Verden 3

E-book


”Og hej til dig, Jackson, hvor mange pigehjerter har du knust i ferien?” Hun kendte Ă„benbart fyren, der havde parkeret lige ved siden af os. Jeg iagttog ham diskret. Han var hĂžj og bredskulderet med gyldenbrunt hĂ„r. Der var en tot, der faldt charmerende ned i Ăžjnene pĂ„ ham. Hans grin var smittende, og et smilehul poppede, nĂ„r han lo. Selvbevidst strĂžg jeg hĂ„nden over mit eget lange, mĂžrke hĂ„r.

Wilma er rejst til USA pÄ udveksling, og Magnus er begyndt i gymnasiet. Mon Wilma slog op med ham, inden hun tog af sted, eller svigtede modet hende? FortsÊtter Magnus og Wilma med at lÊse brevene fra mormorens loft med hjÊlp fra Facetime? Hvordan gÄr det Wilma hos vÊrtsfamilien i Santa Barbara?

I San Francisco er Karoline alene med to smÄ piger, en travl avis og en boghandel. FÄr hun tid og mod til at undersÞge Greven nÊrmere? Oskar er draget i krig i Europa. En blodig krig, hvor mÊnd faldt pÄ stribe ikke bare i kamp.

Vi fÞlger Wilma og Karoline i fire bÞger; ét Är ad gangen. I fÞrste bog mÞdte vi Wilma i 8. klasse. I anden bog gik hun i 9. klasse. Her i tredje bog er hun et Är i USA pÄ high school, og i sidste bind af serien skal vi tilbage til Aarhus i 1. g. Der er flettet to kÊrlighedshistorier ind i bÞgerne sammen med et vÊld af historiske begivenheder samt ny og gammel litteratur. Serien er velegnet i dansk- og historieundervisning samt til frilÊsning.