(10)

Wörkout : tufft och lekfullt

E-book


TrÀnaren i Biggest Loser blir din egen PT

Tillhör du dem som behöver en extra knuff för att komma igÄng med trÀningen? Vill du ha en egen PT som ger dig genomtÀnkta övningar för hela kroppen? DÄ Àr det hÀr boken för dig!

WÖRKOUT Ă€r ett trĂ€ningsbegrepp myntat av Pischa Strindstedt. TrĂ€ningen bygger pĂ„ tuffa och lekfulla pass dĂ€r man anvĂ€nder hela kroppen. Till varje pass finns en instruktionssida dĂ€r övningen förklaras i sin helhet. Passen illustreras med fotografier i kombination med en QR-kod dĂ€r man via en telefon eller surfplatta kan se hur övningen ska utföras pĂ„ korrekt sĂ€tt. Dessutom hittar du nyttiga och enkla recept och all inspiration du behöver för att bli frisk och stark!

TrÀningen Àr uppdelad i fyra kapitel med sju hela trÀningspass i varje. Till varje kapitel hör faktarutor med tips och information.

Pischa Strindstedt blev utsedd till Årets PT 2016 och Ă€r kĂ€nd som en av coacherna i TV-programmet Biggest Loser. Pischa driver det framgĂ„ngsrika trĂ€ningskonceptet WÖRKOUT och har i dagslĂ€get tvĂ„ trĂ€ningsstudios i Stockholm.

Åsa Bonelli Ă€r författaren som alltid trĂ€nat för att hon mĂ„ste och inte för att hon egentligen velat. Hon anlitade Pischa som sin PT och upptĂ€ckte dĂ„ vilken glĂ€dje och glöd det finns i den trĂ€ningsfilosofi som WÖRKOUT innebĂ€r.