(1790)

Jag, Nattid

äänikirja ja e-kirja


Att läsa "Jag, Nattid" är att dyka in i Nathalie Danielssons gripande självbiografi. Med en berättelse som utspelar sig under nattens tystnad fångar boken hur mobbning och trakasserier i skolan kan påverka barns psykiska hälsa. Eftersom Nathalie har överlevt mobbning och lämnat destruktiva mönster bakom sig visar hon på styrkan hos unga människor.

Boken ger en inspirerande inblick i livet som influencer och TikTok-stjärna. Genom att dela sin livsberättelse stärker Nathalie barn och ungdomar samt uppmuntrar dem att kämpa mot mobbning. Trots de svårigheter hon mötte under sin skoltid blev hon en ung förebild med ett starkt självförtroende.

Läs om vänskapens betydelse och den kraft sociala medier kan ha på ens vardag. Även om det finns hinder på vägen till framgång illustrerar denna bok hur man kan överleva trakasserier för att bli en vinnare av Guldtuben och stjärna i SVT Play-serien "Nattid". En perfekt bok för ungdomar som söker inspiration från någon som gått från mobbad till influencer.