(0)

Kannibalguld

e-kirja


FIRE MÆND

FIRE DAGE

EN KAMP PÅ LIV OG DØD

Det var bare en spadseretur gennem Þrkenen til et sted 100.000 Är tilbage i fortiden. Egentlig mente de at vide, hvad de kunne forvente. Men de tog fejl. Nu sidder en gruppe videnskabsmÊnd fast i en verden, de ikke var forberedt pÄ, og som de aldrig kan vende tilbage fra. Deres eneste hÄb er en kvartet af forhenvÊrende US Army Rangers, der er friske pÄ at rejse tilbage til Nevada i forhistorisk tid for at stÄ ansigt til ansigt med ukendte rÊdsler og mod umulige odds bringe dem hjem fra DÄrlige tider.

Uddrag af bogen

“Vi kan Ă„bne feltet i tredive minutter hver otteogfyrretyvende time. Vi har gjort det tre gange, siden de gik igennem, og ingen er kommet tilbage igennem RĂžret. Noget mĂ„ vĂŠre gĂ„et galt pĂ„ den anden side.”

“Hvad er der pĂ„ den anden side, doktor?”

“Nevada som det var for hundrede Ă„rtusinder siden. Hvor vi er nu ville vĂŠre pĂ„ kysten af et lavt hav nĂŠsten sekstenhundrede kilometer bredt. Den geologiske optegnelse for denne periode giver os en rimelig mĂŠngde sikkerhed om det. PĂ„ dette eksakte sted. Ser du, selvom RĂžret muliggĂžr det at rejse gennem tid, sĂ„ kan det ikke –”

“– tage dig gennem sted,” sagde Dwayne. “Jeg sĂ„ filmen, doktor. Og du vil have mig til at gĂ„ gennem RĂžret og redde din sĂžster.”

“Og Dr. Kemp og Phillip.”

“Redde dem fra hvad, doktor?”

“AltsĂ„, tidsperioden myldrer med farlige livsformer. Som gigantiske versioner af dyr vi kender i dag. KĂŠmpebjĂžrn. KĂŠmpebĂŠver. KĂŠmpeelg. Endda elefanter i den periode. Der kunne ogsĂ„ vĂŠre voldsomme storme og oversvĂžmmelser. Det er umuligt at vide, hvad forholdene er pĂ„ den anden side, uden at gĂ„ igennem RĂžret.”

Om forfatteren

Chuck Dixon (f. 1954) er tegneserieforfatter, der er mest kendt for sit arbejde med superhelte hos forlagene Marvel og DC, hvor han stĂ„r bag karakterer som The Punisher, Batman, Nightwing og Robin i 1990’erne og de tidlige nuller. Han er tillige New York Times-bestsellerforfatter. Kannibalguld er fĂžrste bind i hans science fiction-serie DĂ„rlige tider.