(16670)

Kult

äänikirja ja e-kirja


Efter ”Box” kommer ”Kult” – andra delen i Läckberg Fexeus spänningsserie om det udda utredarparet Vincent och Mina. När en liten pojke försvinner från en förskola på Södermalm i Stockholm sätts polisinspektör Mina Dabiri och hennes kollegor åter på prov. De hittar genast likheter med en tidigare barnkidnappning, som slutade riktigt illa, och förstår att de har med livsfarliga krafter att göra. Allt pekar dessutom på att fler barn kommer att försvinna. För första gången sedan de dramatiska händelserna två år tidigare tar Mina upp kontakten med mentalisten Vincent Walder. Deras relation är lika speciell nu och han visar sig vara användbar även i denna utredning. Men klockan tickar och när de mest skyddslösa blir offer – vem kan då rädda dem?


Lukija: Eva Röse
Kesto:

4.2

16670 arvosanaa

Anna

22.7.2023

Jag tyckte om de olika vändningarna och de psykologiska och mänskliga kopplingarna och sist att det lämnade åsnebrygga och spänning till nästa bok 🤩

Sandra

2.7.2022

Klurigare än del ett , riktigt bra 😊

Jennifer

19.5.2022

Som vanligt en väldigt spännande bok som man fastnar för direkt :) dock kunde det stundvis kännas att alla personer hade något privat på gång, och på det viset kännas för mycke.