(0)

Länge leve evolutionen : Livet på jorden under 4,6 miljarder år!

e-kirja


Sarah Sheppard tar oss med på en svindlande resa genom planeten jordens 4,6 miljarder år långa historia. En bok för alla nyfikna i åldrarna 5 – 105 år!

För 4 miljarder år sedan uppstår det allra första livet på jorden. En pytteliten cell. Vad händer sedan? Inte så mycket!

I flera miljarder år består livet mest av bakterier. Men sedan börjar det verkligen hända grejer! För drygt 500 miljoner år sedan sätter utvecklingen av livet – evolutionen– igång med en väldig fart! Det dyker upp maneter, trilobiter, fiskar och hajar. Dinosaurier, krokodiler, fåglar och däggdjur. Och sist, men inte minst, men i sammanhanget alldeles nyss – människor!

Sarah Sheppard har nått hundratusentals nyfikna barn (och vuxna) med sina älskade böcker om allt spännande som finns på jorden! Hennes faktaböcker står i en klass för sig, med en alldeles egen förmåga att förmedla både aha- och haha-upplevelser! Ta en titt i till exempel "Dino Deluxe", "Varning för Köttgänget" eller "Viktiga kartor för äventyrare och dagdrömmare" om du inte redan gjort det!

"Sheppard är Sheppard: ingen kan som hon bygga upp och vidmakthålla fascination inför fakta." Göteborgs-Posten

"Sarah Sheppard har en omisskännlig, kunnig och humoristisk stil och levererar fakta [...] till barn från 1 - 100 år." Naturmorgon Sveriges Radio P1

"Entusiasmen och den småknasiga humorn, parat med stor respekt för kunskap, gör läsningen oemotståndlig." Södermanlands Nyheter