(1)

Northwood Manor 5: Nye begyndelser

e-kirja


"Inden for i det trygge, lune bibliotek kyssede Adrian Elise med en sult, som om verdens ende var nær, og han aldrig mere ville få mulighed for at kysse hende igen. Han drillede hendes ører med sine tænder og sin tunge, placerede blide, hede kys overalt på hendes ansigt og fangede til sidst hendes mund under sin."

Elise har næsten færdiggjort sit arbejde med at organisere Northwood Manors imponerende bibliotek. Meget er sket de seneste måneder, og hun vil få svært ved at skulle tage derfra. Vil hun være i stand til at forlade godsejeren, Adrian?

Elises situation bliver dog endnu mere uklar, da hende og Adrian konfronteres med overraskelser, der indvolverer både liv og død...

Til fans af serier som "Alexander og Isabella", "Manden fra Camargue" og "Telefonistinder"

Læs også "Northwood manor 1: Arvingen på Northwood", "Northwood manor 2: Godsets Hemmelighed", "Northwood manor 3: Hævnens Flammer" og "Northwood manor 4: Fortidens Forbandelse"

Barbara Nordström er et pseudonym for en dansk forfatter og journalist, som i hele sit arbejdsliv har skrevet om det, der knytter mennesker sammen: Kærlighed, erotik, sorg og længsel. Barbara Nordströms fokus er erotik, altid med en lykkelig slutning. Hendes motto er ”alle længes efter en happy end.” Barbara Nordström finder inspiration alle steder, hvor mennesker mødes, men især i sit elskede København og i Sydfrankrig, hvor hun tilbringer vintrene.