(117)

Nytt liv i Applemore House

äänikirja ja e-kirja


När Rilla Clarks pappa går bort, återvänder hon till den lilla byn Applemore i de skotska högländerna för att städa ur hans stuga. Applemore är en plats fylld av minnen för Rilla - somrarna hon och hennes syster tillbringade där, lekandes med grannbarnen från slottet Applemore House, tills en tragisk olycka satte stopp för deras samvaro. Rilla planerar att stanna över vintern innan hon beger sig till Paris för ett nytt jobb.

Samtidigt är Lachlan Fraser inte glad över sitt arv. Efter sin fars död har han blivit Laird av Applemore och måste nu ta ansvar för det förfallna Applemore House, vilket innebär att han måste lämna sitt nystartade mikrobryggeri i Edinburgh. Han måste övertyga sina tre systrar, Beth, Polly och Charlotte, att de inte har råd att behålla slottet - det måste säljas. Men systrarna har helt andra planer.

Mitt i denna viljornas kamp återvänder Rilla till deras liv, efter att inte ha träffat dem på över femton år. Kanske är hon precis den ingrediens som saknas. "Nytt liv i Applemore House" är en klassisk brittisk feelgood-roman, full av värme och romantik. Den perfekta mysiga verklighetsflykten att krypa upp med, för alla som älskar Jenny Colgans och Lucy Dillons böcker.