(1)

Ophelia

äänikirja


Annie Powers lever et trygt og godt liv i en forstad i Florida med sin mand Gray og deres lille datter, Victory. Hendes liv tager en drastisk drejning, da fortiden indhenter hende. For Annie hed engang Ophelia, og var gift med den voldelige Marlowe. For at slippe væk fra sin psykopatiske eksmand har Annie skiftet identitet og er flyttet til en anden stat. Nu er nogen begyndt at true hendes datter, og Annie oplever mærkelige hændelser og ser ting, som måske ikke er der. Mens hun forsvinder længere og længere ind i en uhyggelig verden, får hun stadig sværere ved at skelne mellem fantasi og virkelighed. For døde Marlowe virkelig dengang, eller er han på spil igen og stræber Annie efter livet?

”Ophelia” udkom første gang i 2008.

Lisa Unger (f. 1970) er en amerikansk forfatter, der hovedsageligt har skrevet psykologiske thrillere. Lisa Ungers bøger har solgt mange millioner af eksemplarer og er blevet oversat til et væld af fremmedsprog. Hun debuterede som forfatter i 2006 og flere af hendes bøger har ligget på New York Times Bestseller-liste.

Topunderholdende og elementært spændende psykologisk thriller, hvor fortiden på dramatisk vis indhenter hovedpersonen. Lektørudtalelse, Lone Krøgh