(1)

Serieforbryderen, der stjal min barndom : En sand historie

äänikirja ja e-kirja


Igennem flere år var Stine Reksten udsat for overgreb. Som voksen forstod hun, at der kunne være flere ofre end hende. Og at hun måtte stoppe overgrebsmanden.

Stine vokser op i en dysfunktionell familie, i en lille bygd i Vestlandet. En aften går Stine på nettet og opretter en profil i en chatgruppe. “Hvad er den mindst smertefulde måde at dø på?”, skriver hun til gruppen. Før chatmoderatoren når at slette beskeden, får den 11-årige et svar: “Du får ikke lov til at forlade denne verden, før du har lært mig at kende. Alt skal nok ordne sig, det lover jeg dig.”

Manden præsenterer sig selv om Otto. En 37-årig mand fra Østlandet. Efter nogle måneders online-kontakt kommer han til Vestlandet og besøger hende. Det er begyndelsen på et overgrebsmareridt, der står på i flere år. Den psykiske magt, manden fik over den lille pige, skildres nådesløst af forfatteren Anne-Britt Harsem.

Mange år senere ser Stine et billede af Otto i avisen. Han er til koncert og står helt fremme ved scenen omgivet af en masse børn. Hun indser, at der kan være flere ofre end hende. Og at hun må stoppe ham. I to år jagter hun serieforbryderen og indsamler beviser, inden hun går til poliitet.